mehmetbudakmedia.com

KÄRLEKSHIStORIER

Se tidigare kärlekshistorier nedan!

Spela videoklipp

Madeleine & Patrik

film

film & foto

Spela videoklipp

film

När det kommer till olika paket och upplägg kan man göra hur många olika lösningar som helst. Det är endast ni som avgör hur mycket ni vill fånga utav den stora dagen och ingen annan. 

En stark rekommendation är att försöka välja så många timmar det bara går. Bröllopsdagen går så fort, det kan vara stressigt och ofta hinner man inte uppfatta vad som händer. Då är det bra att ha en film och/ eller bilder från dagen som kan återberätta allt som skett. Se det som en investering!

Jag erbjuder bröllopsfilm, bröllopsfotografering samt även en kombination av bröllopsfilm och bröllopsfotografering. Skicka iväg ett meddelande för den eller de delar ni är intresserade av för ett kostnadsförslag! Priserna nedan gäller för paket som inkluderar både film och foto.

Så hur går vi tillväga? Börja med att skicka en bokningsförfrågan där ni berättar om bröllopet, anger plats och datum samt vilket paket ni är intresserade utav. Därefter återkommer jag med ett svar till er om jag är tillgänglig eller inte. Är jag tillgänglig tar vi antingen ett bröllopsmöte online eller fysiskt om ni befinner er i Stockholm eller vill ta er hit. När allting känns bra och vi vet vad vi kan förvänta oss av varandra gör vi bokningen och spikar ert datum i min kalender! 

12 timmar

32.995 SEK

9 timmar

26.995 SEK

6 timmar

19.995 SEK

möjliga tillval

Skicka bokningsförfrågan

Skicka bokningsförfrågan